JÁTÉK HATÁROK NÉLKÜL

Remélem így pár hónap után mindenkinek sikerült visszahozni az emlékeit, ami a játékokat illeti. Ha még mindig nem rémlik, mi is volt ez a játék, esetleg túl fiatal vagy hozzá vagy netán nem nézted (ilyen is előfordult volna???), akkor kattints ide, ez az első ízelítő, a játék univerzumának felfedezése pedig a videóknál lehetséges.

TÁRSASJÁTÉK- talán emlékszünk rá, hogy társasjáték is készült a népszerű vetélkedőből. Most bepillantást nyerhetsz ennek a világába a 'pihenő'-ben.

Sajnos most már biztos, hogy 2008-ban NEM rendezik meg a játékokat, de a remény hal meg utoljára: talán 2009-ben. Ami viszont örvendetes hír, hogy már több, mint 2000-en aláírták azt az online petíciót amivel a rajongók visszakövetelik a képernyőre a játékokat. A petíciót aláírók kommentárjai között pedig bíztató dolgokat lehet olvasni: például egy ötlet szerint ne csak azokból az országokból való emberkék írják alá a petíciót, akik már játszottak, hanem mindenki, mert az újraindításnál esetleg új országoknak is lehetőséget adhatnak a szervezők. Tehát akinek akad egy finn vagy egy dán haverja, mindenképpen beszélje rá, hogy szignózzon (még ha nem is tudja, miről van szó)- biztos nem fog csalódni, ha újra rendezik, még ha országa kimarad is a versenyből. Aki pedig még amúgy sem írta alá, ne habozzon: PETÍCIÓ - itt lehet aláírni.

Talán emlékszünk rá, hogy a játék nem csak önfeledt szórakozást kínált, hanem azért ragadt is rá az emberre valami tudás. A rendező város és a szervezők sokszor valamilyen téma köré építettek fel egy-egy fordulót, így igen érdekes dolgokat tudhattunk meg a rendező ország vagy város hagyományairól, szokásairól.

 

A másik dolog, amire kicsit több figyelmet fogok szentelni, a városok bemutatása. Egy-egy csapat képeslapja röviden, velősen mutatta be a helyet, ahonnan jöttek, hogy kicsit megismerjük őket, városukat, környezetüket. Esetleg egy utazáshoz, nyaraláshoz is kedvet csinálva.

Jó böngészést!

 

Free counter and web stats