2011. június 7.-e (hph01)

Kedves mindenki, végre foglalkozni tudtam a weboldallal. A frissülés a videó fülnél történt, mégpedig magyar videók kerültek a többi mellé. (érdemes a jobb egérgomb és megnyitás új lapon/ablakban). Remélem hamarosan a többi nyelvű videókat is föl tudom rakni.

2008. január

Új képek!

Kedves mindenki, aki erre téved, örömmel jelentem, hogy sikerült három újabb képpel gazdagítani az oldalt. Akitől kaptam nem más, mint az olasz Gianni Magrin, a Trent' anni di Giochi, azaz a Játék 30 éve című könyv írója. Nagy köszönet neki!

   

2007. december

Csapattalálkozót szervezett Százhalombatta

A Játék Határok Nélkül egykori százhalombattai csapattagjai találkozót szerveztek november végén Dunafüreden. Városuk csapata 1994 és 1998 között 4 alkalommal is szerepelt a játékokban. Az első ízben megszervezett találkozón az összegyűlt csapattagok megnézték a korábbi adásokat, melyekben kétszer elsők lettek, egyszer másodikak, egyszer pedig harmadik helyezést értek el. Az egykori csapat tortával ünnepelte a sikereket, amelyet Vezér Mihály polgármester küldött számukra az önkormányzat nevében.